Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,8
Comfort
9,6
Locatie accommodatie
8,7
Faciliteiten
9,7
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,1
Beoordelingen
    nl
    10
    2 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Olaf + Lique
    nl
    10
    13 juli 2017
    Top !!!
    Niets
    Beste verblijf tijdens onze vakantie. Lieve gastheer/vrouw Heerlijk ontbijt. Prachtige veranda en natuur. Lekker zwembad. We hadden wel 4 i.p.v. 2 dagen willen verblijven.
    Arthur Koolbergen
    nl
    10
    19 juni 2017
    De beste overnachtingen geweest van onze vakantie
    Echt niet ontbrak
    De vriendelijkheid van de eigenaren. Je bent van alle gemakken voorzien. Zeer goede kamerfaciliteiten. Alles wat je maar nodig hebt is aanwezig. We kregen zelfs van de de eigenaar een koelbox en koffie mee voor onze trips naar het park. Zeer ruime kamer met een apart toilet. Alles super schoon en netjes. Zeker een locatie om naar terug te gaan. Iedereen aan te bevelen. Super!!!!!!!!
    H. T.
    nl
    9,6
    29 september 2016
    Super verblijf.. Mooie omgeving. En vriendelijke eigenaar.
    De douche is niet zo warm. Maar ook niet heel erg.
    Zeer vriendelijke eigenaren. Super relaxt huisje.. en binnen terein. S morgens de hertjes op bezoek bij het terras. Mooie rustgevende omgeving.
    Edwin
    nl
    10
    23 september 2016
    Super tijd gehad!
    Ontbijt was super Hele leuke kamer, lekker bed. Koelkast en magnetron. Zwembad aanwezig. Op de veranda gezeten, kwamen herten langs en kolibries.Prachtig Verder zijn de hosts hele lieve mensen.
    Danielle60
    be
    9,2
    10 augustus 2016
    Mooie B&B. Spijtig genoeg een uur rijden naar Yosemite NP. Ideaal om een relaxdagje door te brengen
    Afstand naar Yosemite NP.
    Kamers zijn mooi en gezellig. Lekker ontbijt. Zeer vriendelijke uitbaters.
    Isaac Bos
    nl
    10
    18 juli 2016
    Ontbijt kon aangepast op mijn glutenvrije wensen, met heerlijke dingen! Zeer aardige, behulpzame mensen! die ook nog fijne tips gaven voor de omgeving.
    paars61
    nl
    8,3
    20 juni 2016
    Mooie ligging, uur van Yosemite NP
    Jammer dat het ontbijt op 1 tijdstip was, 8.30 , dit is erg laat als je wat wil doen op een dag. Ontbijt daarom ook keer laten schieten. Om deze reden zouden wij deze B&B ook niet meer boeken.
    De rustige ligging. Lekkere koele kamer, lekker zwembad. Mariposa ligt dicht bij hier zijn verschillende restaurants. Uur rijden van Yosemite NP. Wij vonden het geen probleem dit drie dagen te rijden.
Sluiten